Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Питання щодо замовлення документів про освіту.
Перш ніж задати питання, ознайомтеся із наявними питаннями і відповідями у форумі. Можливо, відповідь на Ваше питання вже надавалася.

ТЕМА: Документи про освіту 2014-2015 н/р.

Документи про освіту 2014-2015 н/р. 9 років 6 місяців тому #43

  • Ігор Фурник
  • Ігор Фурник аватар
  • АВТОНОМНО
  • Модератор
  • Дописи: 24
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: -1
Про порядок замовлення, видачі, обліку документів про освіту!
Звертаємо увагу на першочергові заходи:
1. Звітність про отримані, видані, не видані документи про освіту (з 15.10 по 15.11.14) - попередньо надіслати в електронному вигляді акт Ірині Бакум на Е-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (файл akt.xls знаходиться в Долученнях). Після узгодження взаєморозрахунків підписуються: а)акт (3 прм.); б)Звіт видані документи (2 прм)(Форма 20); в)Звіт недостовірні (2 прм. Форма 21).
P.S. Форми можна в завантажити із Головної сторінки сайту, Рубрика АС Диплом. Пароль можна дізнатись в Регіональному Центрі АС Диплом 64-24-39.
2. Подати зміни на навчальні заклади в яких відбулись зміни: Назва НЗ, директор, печатка. Перелік документів розписано в наказі (знайти) - Головна сторінка сайту - рубрика АС Диплом
3. Для замовлення учнівських квитків ПТНЗ додатково додаються - документ про попередню освіту. Змінені вимоги до фото. Сканувати 300 dpi. Розмір фото 360 на 450 пн. База наповнюється в програмі EDUCATION ((знайти) - Головна сторінка сайту - рубрика АС Диплом)
4. В долученнях виставлено файл 14.10.14.xls де подана інформація про отримані документи про освіту, їх вартість. В подальшому таблиця буде виставлятись в рубриці АС Диплом (Головна сторінка сайту).

Питання стосовно Порядку замовлення видачі документів про освіту можна ставити тут (після реєстрації) або за телефоном 64-24-39. E-mail відділу АС Диплом (знайти)Головна сторінка сайту - рубрика АС Диплом (вхід за паролем дізнатись за вказаним телефоном).

Форум модерований. Тому для загалу будуть виставлятись ті запитання, відповідь на які будуть цікаві всім.
Долучення:
Останнє редагування: 9 років 5 місяців тому від Ігор Фурник.
Тема заблокована.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд